De Lief Leven Familie

Community voor verbinding en persoonlijke groei 

Dit is voor jou als je...

Kracht uit tegenslag wil halen. 
Te maken krijgt met angsten die je blokkeren. 
Kritisch bent tegen jezelf of enorm perfectionistisch.
Naar je hart wil luisteren, maar je weet niet hoe.
Geen slachtoffer van het leven meer wil zijn. 
Je soms alleen en onbegrepen voelt. 
Te maken krijgt met angsten die je blokkeren. 
Kritisch bent tegen jezelf of enorm perfectionistisch. 
Van dromen doelen wil maken. 
Je in de kracht van liefde gelooft.
 Je onzeker voelt.

De Lief Leven Familie

Wij nodigen je uit in onze Familie. Een online community met gelijkgestemden waar we groeien en bloeien. Iedere maand staan we stil bij een thema - zoals angsten of je zelfbeeld - aan de hand
van exclusieve meditaties, podcasten, opdrachten, gedichten en een Telegram groep geven
we je de tools om iedere levensuitdaging aan te gaan. We delen en we helen.

Wat mag je verwachten

  • ​Meditaties (t.w.v €20): volle maan meditaties & over het maandthema
  • ​Gedichten & Affirmaties: meerdere keren per week delen we exclusieve affirmaties en gedichten
  • Podcasten (t.w.v. €30): iedere maand gesprekken tussen Nanne en Julie over het maandthema vol praktische tips die je direct kan toepassen
  • ​Spraakmaatjes (t.w.v. €15): voice-memo's van Nanne waarin ze je begeleidt bij spannende onderwerpen, zoals een paniekaanval
  • Exclusief Spotify account: luister alle audio fragmenten in het exclusieve Lief Leven Familie account, je krijgt direct toegang
  • 24/7 community: toegang tot de Telegram community waar je altijd mag delen
  • Gratis toegang tot groeiprogramma's (t.w.v. €399): alle online groeiprogramma's volg je gratis als familielid
  • 10% korting in de webshop: alle producten (exclusieve sale) koop jij altijd met 10% korting in de webshop

Groeien als mens?

Je wil wel iedere dag goed voor jezelf zorgen, wil veranderen, leren, groeien en voelen wat je nodig hebt. Je weet precies hoe je het wil doen, maar dan… 
Kickt de realiteit in. Waar begin je? En hoe houd je het vol met die drukke agenda en al die verantwoordelijkheden? Hoe doen anderen dat toch? Je valt snel weer in oude patronen en jezelf wegcijferen is veel eenvoudiger dan continue voor jezelf gaan staan. 
Wij weten wat het belang is van de juiste energie, informatie en verbinding is in dit proces. Verbinding met jezelf, door bijvoorbeeld een meditatie of bepaalde oefeningen. En de verbinding met anderen. Gelijkgestemden die in kwetsbaarheid en vertrouwen met elkaar delen. Je zelfgekozen familie, waarmee je deelt en heelt.

Je bent ontzettend welkom in deze prachtige groep mensen, waarin niets hoeft en alles mag.

Alles wat je aandacht 
geeft groeit

Wij sturen je dagelijkse reminders om goed voor jezelf te zorgen en te groeien als mens én de tools om met de uitdagingen van het leven om te kunnen gaan. Je hoeft niet in één keer iemand anders te worden. Juist als je meer en meer bewust wordt van jouw eigen gedrag en kleine dingen anders gaat doen, dan zal je zien dat jouw hele leven hierop gaat reageren.

Energie trekt soortgelijke energie aan.

Wij hebben ontdekt hoe je een licht leven wél kan leiden

Door je eigen Familie te vormen vol gelijkgestemden. Een stok achter de deur.

Zodra je bewust kiest met welke adviezen en meningen je je laat voeden ga je een transformatie doorstaan. Je patronen doorbreek je door nieuwe te ervaren. Je neemt eerder iets aan van een groep vrouwen waar jij je mee kan identificeren. Ordeloos en vanuit liefde elkaar helpen groeien. 


Wij zijn Nanne en Julie, 
de gezichten achter Lief Leven

vriendinnen sinds de basisschool

Ontmoet Julie

In de tijden dat het niet zo goed met mij ging en ik zoekende was naar mezelf en mijn plek in dit het leven, had ik gewenst dat er een plek was waar ik samen kon zijn en me niet eenzaam hoefde te voelen.

De weg naar het weer herinneren wie ik werkelijk was, vond ik heel eenzaam en alleen. Verbinden met gelijkgestemde is daarin zo helend en het is belangrijk dat je je veilig kan voelen, dat je gezien en gehoord wordt.

De enige weg is de weg naar binnen en dat heb je zelf te doen, maar lieve mensen aan de zijlijn die er voor je zijn, is zo ontzettend fijn.

Ik ben ervan overtuigd dat de Lief Leven Familie zoveel verbinding en liefde voor jezelf en anderen teweeg gaat brengen. Ik ben dankbaar voor het pad dat ik ben gegaan, dat ik dit heb meegemaakt en dat we nu dat kunnen creëren waar we zelf zo’n behoefte aan hebben gehad in ons leven.

Ontmoet Nanne
Jarenlang heb ik met een chronische PTSS rondgelopen, zonder dat ik wist wat dit überhaupt was. Ik had geen idee hoe ik over mijn gevoel moest gaan praten, want dit was veel te groot voor woorden. Ook wist ik niet waar ik terecht moest met mijn gevoel, want waar begin je?

De hand die ik in die tijd heb gemist, wil ik anderen aanreiken. Al is het maar de herkenning en de wetenschap dat je niet alleen bent, juist deze kleine dingen maken vaak het verschil op het pad van heling en groei.

Mijn levensmissie is om het praten over ons gevoel te normaliseren en samen met jou wil ik een netwerk van lichtjes creëren die dit samen verder verspreiden. Samen maken we het verschil.

“In the end, we’re all just walking each other home.” 
 - Ram Dass 
Wat wij je willen bieden

Een licht leven waarin je doet wat je hart verlangt, je niet langer laat leiden door angsten en andere onderwaarheden

Een licht leven is ook voor jou haalbaar.
 Wij zijn een groep vrouwen die werken, moeder zijn, studeren, 
een huishouden runnen. Het is niet alleen weggelegd voor 
iemand die leeft op sappen en meditaties. Ook jij kan een licht leven
 leiden,  met de juiste hulp.

Totale waarde van de Familie is €65 p/m en eenmalig €399

Jij sluit je aan voor
 €5,95 per maand
maandelijks opzegbaar, je zit nergens aan vast

Geniet alvast van een voorproefje

Luister gratis een meditatie van Lief Leven en ervaar wat je mag verwachten in de Familie
Klik op de play button om de meditatie gratis te luisteren.Alle meditaties en andere audio opnames luister je eenvoudig via Spotify in het exclusieve Familie account. Je Familie email adres geeft toegang tot het Spotify account. Gebruik dus hetzelfde mailadres als die je voor Spotify gebruikt.
Is er live contact in de Familie?
In principe niet, alle content is vooraf opgenomen en bekijk je op je eigen gemak. We zullen in de toekomst wel ook speciale events organiseren, zoals een webinar over een groei-onderwerp. Dan kan je kiezen of je hier live bij bent of achteraf terugkijkt.
Wat is het verschil met de gratis content?
Zoals je misschien al gezien hebt delen we minder op social media. Zo zijn er geen nieuwe meditaties meer en ook de gedichten worden niet vernieuwd. Alle nieuwe creaties delen we in de Familie. Wij hebben hiervoor gekozen omdat we meer waarde willen bieden, dat kan als er meer ruimte is om te creëeren. 
Is er een proefmaand?
Wij geloven dat de Familie je de waarde gaat brengen die je hoopt. Daar staan we zo stellig achter dat er geen proefmaand is. Mocht het toch niks voor je zijn, dan kan je jouw lidmaatschap direct opzeggen.
Ik weet niet of het wat voor mij is, kan ik meer zien?
Volg je ons op Instagram en luister je wel eens onze podcast op Spotify? Dan is de Familie wat voor jou ;). We gaan hier verder creëeren. Je komt hier gedichten, affirmaties, mediaties en meer tegen die we nergens anders delen. Uiteindelijk gaan we steeds minder op social delen en meer in de Familie.

Veel gestelde vragen

Powered By ClickFunnels.com